Yemekleri
ARABAŞI
MALZEMELERİ:
2 tavuk göğüs eti
7 su bardağı su
2 çay kaşığı salça
2 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
20 gr margarin
1 çorba kaşığı un
1 limonun suyu
1 tatlı kaşığı nane
Hamur için
7 su bardağı su
1 su bardağı un
Tuz
TESTİ KEBABI
MALZEMELERİ
1kg kuzu eti(kuzu eti sevmeyenler için dana etide olabilir)
3 adet sivri biber
4 adet orta boy domates
1 adet orta boy kuru soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
2 çay kaşığı tuz
MADIMAK
MALZEMELERİ
1.5 kilo Madımak
Bir kase yoğurt
150 gram Pastırma
Bir iki diş sarımsak
Tuz, biber, yağ, salça
www.yozgatkulturturizim.com.tr