Yemekleri

 

ARABAŞI

MALZEMELERİ:

2 tavuk göğüs eti      

7 su bardağı su
   2 çay kaşığı salça
   2 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
   20 gr margarin
   1 çorba kaşığı un
   1 limonun suyu
   1 tatlı kaşığı nane
Hamur için
   7 su bardağı su
   1 su bardağı un
   Tuz 

 

TESTİ KEBABI

MALZEMELERİ

1kg kuzu eti(kuzu eti sevmeyenler için dana etide olabilir)

3 adet sivri biber 

4 adet orta boy domates

1 adet orta boy kuru soğan

 1 çay bardağı zeytinyağı

 2 çay kaşığı tuz 

   MADIMAK

MALZEMELERİ

1.5 kilo Madımak
Bir kase yoğurt
150 gram Pastırma
Bir iki diş sarımsak
Tuz, biber, yağ, salça

 

www.yozgatkulturturizim.com.tr